Do You Wanna Die Happy. . . .

Det Händer För Mycket I Mitt Liv Just Nu, Hela Maj Månad Har Svävat Förbi, Jag Hinner Inte Med, Har Inte Ens Tid Med Mitt Allt "Min Laptop" Tihi.

Här Kommer En Lite MinnesVärda Händelser. . .


Lördag 1:e Maj
Fest Med "Gamla Gänget";) Hemma Hos Kitte.En Riktigt Hysteriskt Kul Kväll/Natt.. Med Mängder Av Alkohol,Allsång& Underbart Galna Vänner. . .Horgatan Som Jag Bor På Är Bättre Än Någonsin;) Halv 4 På Morgonen Var Vi Hemma. Var Tvungen Att Kolla In Zillas Nya Lya På Vägen Hem" Hon Bor Tvärsöver Mitt Nu;) Hon Berättade Att Hon Hade en MINTGRÖN TOALETTSTOL;), Jag Blev Helt Exalterad Över Denna & sa -Du Zilla, Ser Man Det Direkt??. . .♥


Söndag 2:e
Helt Sjukt Mysig BakisDag Har Jag Haft... Massa Skratt & Vänner Det gör Susen;) Sen Blev Det Hög Volym På Spotify & En Hel Renovering Av Mig Själv;)... Min Bff Sandra Som Just Nu Gick Hem För Att Göra Något Busigt;).. Men Hon Kommer Ju Snart & Då Blir Det SöndagsMys ♥
3:e Gången Gillt Säger Man Vi Får Väl Se... En Halv Timme Kvar.. I Väntan På Allt Umgås Jag Med Elin & Catchar Upp En Massa Förlorad Tid;) Mysigt Värre..♥

Söndag 9:e
Nu Var Det Borta....


Tisdag 11:e
 InternatFest
Attif Goes LeoSpots Al´a "Naughty"


Det Blev Massa Kreativt I KonstSalen På Skola Hela Veckan Började Att Kladda En Massa Men Sen Kom Konstläraren, Hon Gav Mig En Massa Material & Förklarade Att Jag Använt Fel Papper.Så Jag Kände Mig Tvungen Till Att Göra Något Seriöst Av Det Så Det Slutade Med Att Jag Började Måla En Tavla Med Älgar & Taggtråd I Akvarell;) Som Min Älskade "BestKillFriendEver" Ska Få Av Mig För Han Älskar Älgar..;)

Lördag 14:e
MysLördag Med SommarKrysset Med Diana..

Tisdag 17:e
Min Lille Bror Oliver Fyllde 13år Så Jag & Min MiniFamilj Åkte Dit & Firade Honom Såklart, Verkligen Lyckat.Min Lilla Prinssesa Var Såå Duktigt Hon Passade In Perfekt Hemma Hos Oss, Hon Lekte & Skrattade Med Mina Syskon,Sen Bar Det Hem Till Vårt Störbo..

Sen Blev Det Lite HårFix På Vännerna, Mys I Solen, Lite Mycket Vin, Cigaretter I Mängder, Hämtade Min Lilla Prinsessa På Dagis För Amelie Var På Möte, Så Vi Busade Hela Eftermiddagen,Lite Oskyldigt Badminton I Solen Med Några Trevliga Internatare Som Urartade Efter Några Timmar Till Värsta Fajten;)

Fredag 21:e
Helt Sjuk Dag Fick En HetsAttack Så Jag Gick Inte Till Skolan, Ville Bara Gömma Mig. Amelie Kom En Runda Efter Att Vi Blivit Barnlediga;) Så Vi Började Planera Allt Möjligt Vi Skulle Hinna Med För Festa Det Skulle Vi. Men När, Var, Hur, Med. Hmm Det Slutade Med Att Det Blev En Roadtrip Till Malmö, Vi Plockade Upp Lorre Som Skulle Till Sin GirlFriend Och Begav Oss Iväg Mot Äventyret.. Det Blev KnasBas;) Me Just Love Stamp..Philip & Linda Möte Oss & Festen Började.. Träffade Många Nya Boys & Det Var En Sådan Perfekt Kväll/Natt/Morgon..Vid 10 Tiden På Morgonen Så Drog Vi Hem Till Linda För Att Chilla Lite Innan Vi Skulle Till Tallriken I PildamsParken På En Elektronisk Mini Festival.. Vi Sminkade Till Oss Och Drog Vidare Vid 14 Dagen Bjöd På Massa Skratt, Jakt Efter Något Att Äta Som Slutade Med En Isglass HaHa, Vattenkrig, Underbar Natur, Nya Bekantskaps Kretsar, Stekande Sol, En Helt Perfekt Lördag.. Vi Åkte Hem Runt Halv 10 På Kvällen, Helt Slutkörda Med Disco I Bilen Kom Vi Hem & Däckade På Varsitt Håll...

Söndag 22:e
Äntligen Blev Det FilmKväll Med Maja & Hennes Familj..GUD Vad Jag Har Saknat Våra Söndagar Ihop..



Tisdag 23:e


Solens Strålar Värmer Min Nakna Kropp, Nya Underbara Händelser Har Passerat I Mitt Liv..

Började Känna Mig Lite Dåligt Så Jag Stannade Hemma Från Skolan, För Jag Orkade Verkligen. Hade Haft Lite Feber Så Jag Sov Bort Det Mesta Av Dagen. Jag Fick Jag Ett Återfall Av Min HetsÄtning. Sov Jag Inte Så Vräkte Jag I Mig En Massa Skit.. Jag Mår Verkligen Skit Dåligt, Det Var Jätte Länge Sedan Jag Hade En "Attack" Som Denna. "Jag Kan Inte Leva Utan Dig Inuti Mig" Till Slut Tog Jag Mig En Kall Dusch & Du Kom In I Min Kropp Igen.. Jag Kände Sakta Hur Du Fyllde Min Kropp Med Ork Att Ta Tag I Mitt Liv Igen, Jag Kan Inte Hålla På Så Här, På Med Spotify På Högsta Volym. Jag Började Städa Vårt "StörBo" Som Såg Ut Som Om Något Hade Sprängts... Jag Röjde, Dammtorkade, Dammsög, Sorterade, Skurade Toaletten.. Mitt Upp I Allt Kom Amelie & Nicole Hem.. Ett Snabbt -Hej Ut Med Er Jag Är Snart klar.. När De Kom Tillbaka.. Var Jag Klar Med Nästan Hela Lägenheten.. & Höll På Att Skura Badrummet, Jag Tappade Upp BadKaret Till Max Med Massa Skum Så Lilla Nicole Kunde Bada Samtidigt Som Jag Kunde Städa Klart.. Hon Skulle Städa Sina BadLeksaker Hade Vi Bestämt Men Hon Tröttnade & Ville Inte Bada Mer. Men Hon Behövde Ju Bada Så Jag Hoppade I Med Alla Mina Kläder & Badade Med Henne..Helt Paff Blev Hon Men Hon Tyckte Det Var Super Kul..Vi Lekta Allt Möjligt Mellan Himmel & Jord, Tvättade Leksakerna, Lekte Storm, Vi Hade Paraply För Att Inte Bli Blöta.. Nicole Tvättade Mitt Hår, Vi Sprutade Vatten Och Hällde En Massa Vatten På Varandra, Skrattade & Busade. Helt Genomvåt Hoppandes På Olika Ben, Samtidigt Som Nicole Tvättade Mina Fötter I Badkaret Så Städade Klart Resten Av Badrummet. Helt Plötsligt Hade Vi Badat I 1½ Timme & Nicole Somnade Som En Stock;) Sen Blev Det MysKväll Framför Tvn Med Störbo & Våra LapTopz;)

Tordagen Så Blev Det Jobb & Det Gick Lika Bra Som Det Brukar Göra.." Just Love My Work"  Sen Hem En Snabb Runda Till Min Vackra Lägenhet I Bromölla & Uppdatera Min Packning, Hoppa På Nästa Buss Till StörBoet;) Väl Hemma Hos Oss Så Låg Hela Familjen Mini & Sov I Soffa.. Så Gulliga.. Väckte Amelie Så Nicole Kunde Lägga Sig I Sin Säng.. Vi Pratade Lite Sen Somnade Amelie Igen.. Sjukt Rastlös Ringde Jag Runt Till Alla Internatarna.Tillslut Svarade Th ;) Jag Bäddade Ner Min StörBo & Du Fyllde Min Kropp Igen, hela Vägen Till Skolan. . . Blev En Mysig Kväll På Internatet Med Vin, HårFix på Th & Lucas;) Massa Skratt & Cigaretter, Ha Ha..

Fredagen Den 23:e April;)
The Perfect Day.. Jätte Fint Väder.. Jag Tog Mig Mod & Blev Klippt Av Paulina Det Blev Sjukt Bra.. Men Gud Vad Nervös Jag Var.. Efter Det Började Vi Vår Resa ;) Först Lämnade Amelie Mig Hemma Så Jag Kunde Göra Vid Mig, Sen Fortsatte Hon Hem Till Sina Föräldrar För Att Lämna Prinsessan.. Påvägen Hem Plockade Hon Upp Mig, Körde Hem, Vi Börjde Fest Med Hampus Som Så Snällt Hade Suttit & Väntat Hemma I StörBoet;) Smink, Vin, Tequila, Barnlediga , Jätte Hög Musik , Stress , Vi Skulle På InternatFest Ikväll.. SalongsBerusad & Med Saxen I Handen Klippte Jag Hampus 10 Minuter Innan Vi Skulle Gå... SalongsBerusade & Skit Snygga,"InternatFest Hmm"  Jätte Trevligt En Stund. Men Pojken Med Stort C & Liten Hjärna Förstörde Sakta Men Säkert Såklart Kvällen På Internatet;( Men Inget Stoppar Oss, Vi Gick & Fortsatte Hemma Hos Amelie.. Party Party.. Vi Satt Med Våra LapTopz & Raggade Skjuts Till Malmö.. Ha Ha.. Vi Skulle Ut Till Varje Pris;) Hampus Somnade Sött Så Vi Bäddade Ner Honom;). Vi Hade Vår Skjuts, Du Fyllde Min Kropp Åter Igen, Vi Stressade, Fixade Till Oss, Planerade Lite. Sen Började Vår Resa Mot Malmö, KnasBas & Vårt Älskade Stamp... Du Kom, Du Gick, Jag Fylldes Av Någon Bättre. Musiken Vibrerade I Min Kropp, De Underbara Människorna Var Där, Massa Vackera Saker Att Titta På. Ja En Helt Annorlunda Värd Där Jag & Alla Andra Kan Var Sig Själv. . .  En Kväll Som Jag Verkligen Kommer Att Minnas<3.

Lördag:
MysKväll, Hemma I Min Vackra Lägenhet Som Mamma Gått Lös På & Storstädat..

Älskar Dig MAMMA Mer Än Något Annat I Hela Världen<3 Du Betyder Allt För Mig...
                          "Utan Dig Är Jag Som En Bag´n Box Utan Vin"

Söndag:
SöndagsMys I StörBoet Med Min Älskade MiniFamilj;)

Måndag:
Skolan Igen;) Massa Stress Som Vanligt Men Men.. Sen Blev Det Mys I Solen På Lekplatsen Med Amelie, Nicole,Hampus,Philip & Zin.. Trevligt Värre.. Sen Blev Det Lite MysFest Hos Oss.. Jag, Amelie & Hampus, Vin, Grogg, Sjukt Bra Musik Flödade I Vårt Störbo;) Du Fyllde Min Kropp & Gav Mig Mer Än Du Gjort Innan Jag Fylldes Av Glädje.. Kvällen Bjöd På..Cigaretter I Mängder,Massa Skratt Attacker & Minnen För Livet;)

Tisdag: Allt Kändes Som En Dröm Men Sömn & En Sjukt Lång Föreläsning Tryckte Ner Mitt Underbara Jag...

Onsdag:
 Drömmarnas Land. . .

Tordsdag:
 Ännu En Dag I Drömmarnas Land. . . Stressade Till Jobbet, Jobbade, Träffade Min Bff Sandra Hos Tatueraren, Bokade Ny Tid För Att Fylla I Den Jag Gjorde I Nacken I Januari;) Mys Kväll Med Sandra Resten Av Kvällen.. Har Saknat Våra Dagar;)

Fredag:
Jag Ville Bara Dö... Idag Är Det MajBraseDagen & Jag Orkar Inget Annat Än Att Sova. . . Tvingade Mig Upp Och Testade "Grannen" Lisas Nya Soffa Så Nice.. Vi Slappade & Umgick Som Vi Brukade, Snackade Lite Skit, Kollade På Tv, Rökte En Massa, Lagade Mat Som Blev Super Gott KycklingGryta Al´a KokosTopp;) Sen Blev Det En Runda Till Maxi & Sen "SÅ SKA DET LÅTA"...;) Jag Smsade & Kollade Läget På InternatFesten, Philip Ringde & Sa Jag Borde Komma. Så Det Blev Stress Igen "Men Jag Hann" Jag Gjorde Vid Mig På 30 Minuter & Sprang Till Bussen.. Gick Inom Störboet & Hämtade Tre Apor, Du Fyllde Hela Min Kropp & Jag Sprang Till Internatet.. Men Väl Där Hade De Flesta Drabbats Av Någon "FjortisDamp" Virus. . . Så Vi Svävade Bort Till Uggleboda.. Sen Blev Det IntimFest På Sex Plus Några Fler I Jessicas Rum, Hög Musik, VattenPipa, Diktskrivning, Diskussioner mmm.En Sjukt Lyckad Kväll Blev Det.. Just Nu Virvlar Musiken Runt Hemma Hos Philip & Vi Har EfterFest. Jag, Philip, Linda & Pälsklingarna;) Kan Det Bli Bättre...     


 Du Fyller Min Nakna Kropp Med Näring,

 Så Att Jag Får Kraft Att Orka Må Bättre

 & Utvecklas Till En Helt Underbar Varelse;)

PuSs På Kinden


RSS 2.0