Ett Magiskt Barn Dop & Oskyldigt Ljudlös Mobil. . .

Det Hela Började Med En Helt Underbart Mysig Helg Med Gamla Vänner & Brudarna Från Stockholm Som Var Hemma På Besök;).Hade Så Fantastiskt Kul, Har Saknat Dem Som Fan. Synd Att Man Ses Så Sällan Bara Men Det Känns Inte Så När Man Väl Träffa & Allt Är Som Vanligt, Riktig Vänskap Det♥. Jag & Jonna Var I Stan, Shoppade Loss, Skulle Hitta Kläder Till Dopet. Panik Varning, Japp...Vi Hade Hört Ryktas Om Att Det Skulle Vara 3 Rätters & En Massa Annat, Då Måste Man Vara Fint Klädd;)  Men Vi Hittade Inte Ett Skit. Så Vi Drog Hem, Lika Panikslagna Som Innan, Men Vad Fan Bara Vi Är Oss Själva Tänkte Vi Ha Ha. Dopet Började Kl 16.00, Stressade Som Vanligt Kastade Ut Hela Garderoben & Sminkade Mig Tusen Gånger. Fick Börja Om Några Gånger, Är Inte Så Van Vid Att Ha Lite Smink, Det Går Ju Av Ren Vana. Men Till Slut Blev Jag Klar.
Men Då Kom Jag På Att Bussen Skulle Vara Framme Samtidigt Som Vi Skulle Vara Där. Panik!! Smsade Emma Men Dem Var Oxå Sena. Så Älskade Jonna Hämtade Mig Så Vi Hann Till Och Med Röka Innan Det Var Dags Att Gå In I Kyrkan, Vi Är Ju Inte Riktigt Kyrkliga Av Oss Tihi.. Men Mobilen Sattes På Ljudlös Hade Varit Duktigt Pinsamt Om Det Hade Börjat Ringa I Kyrkan & Mobilen Glömdes Bort. Det Var Jätte Mysigt & Pirrigt I Kyrkan, Vi Kunde Inte Riktigt Sitta Still Eller Vara Tysta Men Sådana Är Vi.. Kändes Som Om Vi Var Party Eliten Bland Alla Gästerna.Men Det Var Super Lyckat. På Väg Mot DopMottagningen Eller Vad Man Säger, Körde Vi Inom Maxi, Några Cigaretter Senare Satt Vi Inne På Dopet, Diana Hade Gjort Jätte Mysigt Med Alla Dekorationerna. Servetterna Var Jätte Gulliga. Maten Var Jätte God, Stämningen På Topp, Som Dop Minne Skulle Vi Fotograferas I En Ram Med Dem Vi Kom Med;) Och Skriva En Hälsning Till Den Lilla Prinsessan. Så Här Blev Min Hälsning Till Flicke Barnet


"Ur två Vackra Själar Är Du Kommen. Nu Väntar Livet Och Allt Det Har Att Erbjuda. All Kärlek Som Omfamnar Dig, Kommer Ge Dig Näring Och Kraft Att Utvecklas Till Något Helt Underbart Och Unikt. Var Dig Själv. Pussar Farbror Dennis "The One And Only"

Efter 4 Timmars Dop Var Det Dags Att Pussa Alla Förväl & Bege Sig Hem...

I Bilen På Väg Hem Tog Jag Upp Min Mobil,Hade Säkert 100st Missade Samtal. Mamma Ringde Så Jag Svarade. Var Är Du?? Jag Bara På Väg Hem Från Dopet, - Okey Du Borde Nog Ringa Din Sambo?? Du Kommer Inte Inom Då. Nej Mamma Det Hinner Jag Inte Nu,Kram... Hade Ingen Täcking Så Jag Började Läsa Alla Sms Jag Hade Fått Från Frida "Sambon"

18:34 Vill Du Inte Prata?

18:39 Skulle Höra Om Du Behövde Skjuts Är På Väg Hem Nu

18:54 Har De Hänt Något?

19:13 Börjar Bli Orolig!

19:38 Ring Röstbrevlådan Du Har 1 Nytt Meddelande.

19:39 Kan Du Inte Skicka Ett Sms, Så Jag Vet Att Du Lever.

19:59 Kör Snart Ut & Letar.

20:00 Ring Röstbrevlådan Du Har 2 Nya Meddelande.

20:01 Hur Går Det Med Dopet, Blev Det Något Mer, När Kommer Du Inom. Kram Mamma

20:02 Börjar Bli Ledsen Nu.

Lite Stressat Över Att Något Hade Hänt Skrev Jag Att Jag Levde & Var På Väg Hem.
Hon Svarade Bara:

20:14 Tack!

Fridas Facebook Status 14 November

# 19:06

Precis hemma i Jämse.. Försöker få tag i min sambo men han svarar inte! Börjar bli smått orolig så har ni hört från honom så snälla hör av er!

# 19:45

Verkligen inte någon som sett eller hört något från Dennis Pihl????????????????

# 20:34

Nu är han hemmma!!!

Jag Som Alltid Svarar,Men Jag Var Gömd På Ett Magiskt Barn Dop I 4 Timmar & Hela Världen Rasade För Att Jag Hade Mobilen Ljudlöst. . . Jag Är Älskad & Saknad Av Alla ;)




Djupfryst Men Levande. . .

Iskalla Rysningar Sveper Längs Min Ryggrad.
Mina Iskalla Fingrar Bara Skriker Efter Hjälp,Vintern Är Nu Åter Kommen.
Genom Fönstret Virvlar Små Lätta Snöflingor,
Som Ett Mjukt Täcke Färgar Allt Till Ett Vacker VinterLand.
Den Dystra & Mörkfärgade Hösten Är Som Ett Minne Blott.
Fjäderlätta Snön Skänker Ett Magiskt Ljus Av Liv.
Den Bittra Kylan Från Vinter Världen Utanför Sveper Sakta Genom Huset.
Ensam I Lägenheten Känns Kylan Som Värst. Den Svaga Värmen Från Elementet Känns Fullständigt Meningslöst.
Den Varma Känslan Från Brinnande Ljusen Omsveper Det Som Kallas Mitt Hem.
Borta Bra Men Hemma Bäst, Men Var Är Hemma?

RSS 2.0