Paniken Flödar I Min Ådror Men Jag Orkar Inte Gråta. . .

Nu Står Jag Här Utan Bostad I Slutet Av Månaden, Allt Är Över. Men Jag Är För Trött För Att Få Fram Några Känslor. .
Hjäääääääääälp Mig Jag Håller Sakta På Att Gå Under. . .

Svart Likt Nattens Mörka Himmla valv. . .

Färgad Håret Svart Som Natten Igen, Känner Att Jag Börjar Åter Gå Till Mitt Vanliga,Underbara & Perfekta Jag. . .

Fredagen Bjöd På En Helt Underbar Blandning Av Lekar,Grillat,Vin & En Massa Flummiga Människor.
Dagen Började Med Att Frida Plockade Upp Mig Och Vi Begav Oss Hem Till Henne För Att Fixa Grillspetten & Göra Sallad. Ett J*vla Massa Hackande & Organisering Under Stress Men Vi Lyckades Hinna Med Allt Iallafall, Akut Sminkade Mig På Vägen Mot ÄppelGården Där Vi Skulle Ha En Mysig Dag Med Oss På AllmänLinje. . En Tredje Del Av Klassen Var Där, Vi Grillade Den Enorma Mängd Mat Som Vi Alla Hade Med Oss, Riktigt Gott Dessutom;) Vi Lekte Lite Olika Leker, Sköt Pilbåge & Hade En Super Mysiga EfterMiddag, Folket Började Bege Sig Hem & Vi Var Några Som Bestämde Att Vi Skulle Bowla Så Vi Bokade Några Banor I Bromölla;). Vi Begav Oss Hem Till Daniel Vid Halv 6 För Att Fortsätta Dricka Lite & Få Kaffe I Det Gröna Innan Vi Skulle Åka & Bowla. Helt Underbart Trevlig Familj Hade Han. Vi Lämnade Sölve & Begav Oss Till Bromölla. Vi Mötte Upp Mamma Nere I Byn & Lämnade Över Ajax För Att Han Inte Kunde Sitta Själv I Bilen Så Länge. " Tack För Att Du Finns & Alltid Ställer Upp För Mig Mamma". Jag Hade Aldrig Någonsin Bowlat Innan Men Fy F*n Vad Kul Det Var, Mötte Min Bror Robin På Bowlingen,Trevligt Värre. Vi Drack Några Cider & Hade Några Hysteriskt Roliga Timmar Med Daniels Familj & Några ClassMates;) Efter Bowlingen Var Vi Så På G Så Vi Bestämde Oss För Att Dra Ut I Karlshamn.Men Först Inom Mamma För Att Hämta Ajax & Hämta Maskerad Kläderna. Vi Vrålade Allsång Alla DirtyDancing Under Hela Dagens Bilturer;) Stämningen Var På Topp & Vi Förfestade Till Det Lite Hos Nibbi, En Snabb Sminkning Sen Begav Vi Oss Till Companiet. Det Var Max 10 Pers Där Inkl. Personalen Men Vi Hade Riktigt Kul & Dansade Så Svetten Sprutade Till Disco Låtar Alá 80´s.

En Helt Undebar Dag,kväll,Natt I Gemenskapens Tecken Med Massa Skratt & Jävelskap. . .

Tusen Tack Till Er Alla Inblandade & Detta Ska Vi Lätt Göra Om♥

Blott Så Manlig Likt En Stegrande Hingst I Solnedgången. . .

Solnedgångens Varma Strålar Sänker Sig Sakta Över Min Nakenhet.
Här ligger Jag Ensam Med Längtan Efter Kärleksfulla Smekningar. .
En Doft Med Inslag Av Stearinljus & Rosor Sveper Lent Genom Rummet, Doften Av Den Varma Vinden Smeker Sakta Min Utslagna Kropp.
Det Känns Inte Ensamt, Likt En Riddare Känner Jag Hans Varma Andetag Mot Min Blottade Nacke.
Hans Nakenhet Får Min Kropp Att Öppna Sig Likt En SpegelBild Av Mig Själv Som Jag Alltid Sökt Men Aldrig Funnit.
Hans Kropp Utsöndrar Ett Skimmrande Hav Av Lust & Trygghet. Jag Finner Ett Lugn I Denna Underbara Varelses Famn. I Fönstret Som Står På Glänt Speglas Magiska Naturen UtanFör Likt En Själ I Månskenet. Känslan Smyger Sig Sakta Över Min Kropp Jag Låter Mina Ögon Sluta Sig Hårdare Än En Sten För Att Inte Krossa Denna EfterLängtade Känsla.


Han Fyller Mitt Blodomlopp Med En Levande Glöd Som Svävar Likt Fjärilar Genom Mina Ådror, Jag Vill Skrika Men Jag Kan Inte, Jag Känner En Längtan Efter Mer, & Jag Ska Finna Det.
Vänder Mig Sakta Mot Det Ridderliga Ansiktet Likt En Spegel Bild Fylld Av Liv.
Jag Dras Djupare Ner I Hans Famn Likt Ett Förälskat Väsen Finner Jag Mitt Lugn.
Tryggheten Lägger Sig Över Min Nakna Kropp.. Du Tränger Bort All Min Ondska,Du Fyller Mig Sakta Med Känslorus Från Ovan Likt Virvlande Fjärilar En Varm Sommar Natt.
Hela Min Kropp Pulserat Av Glödande Toner... Sensuellt Smeker Han Mig Likt En Svävande Fjäder Högt Uppe I Skyn.

Jag Känner Hur Min Kropp Förvandlas Från Utslagen Till Något Helt Magiskt


Sjukdomen Flyr Sakta Från Min Ömma Kropp Men När Blir Den Hel Igen...

Varför Just Nu.. Jag Känner Mig Piggare Men Jag Orkar Fortfarande Inte Göra Så Mycket. . .                    

 

Jag Har En Massa Att Plugga & Jag Hoppas Att Min Kropp Åter Får Liv, Imorgon Blir Det Tillbaka Till Plugget & Verkligheten♥


Det Är Inte Du Utan Det Är Jag Som Inte Orkar. . .

Nu Har Han Lämnat Min Kropp & Jag Mår Inte Alls Bra, Ingenting Känns Som Det Ska.
Jag Är Sjuk & Jag Orkar Inte Mer. . . 

Det Är Jag Som Är Den Ende
Jag Tycker Om När Dag Blir Till Natt
Jag Är Rädd För Något Som Inte Finns
Jag Läntar Efter Mörkrets Gemenskap
Jag Trodde Du Försvann Men Du Finns I Mitt Hjärta
Jag Är Förvånad Över Att Livet Är Så Lätt Att Leva
Jag Är Säker På Att Ingen Annan Känner Så
När Jag Tror Att Ingen Ser Mig Så Syns Jag Ändå & 
Då Brukar Jag Skrika " Jag Är Den Jag Är"


Natten Är Tyst
Natten Är Mysig                                                                                                                                  Natten Är Magisk

Dagen Är Stressig 
Dagen Är Social                                                                                                                                  Dagen Är Tråkig

 

Vad Vore Dygnets Alla Timmar Utan Mig. . .


En Helt Underbar Dag I Riktig SkolaAnda ;)


Torsdagen Den 16 September

Nu Känner Jag Att Jag Är På Gång;) Livet Börjar Ta Fart & Jag Känner Att Jag Är Ett Med Det Igen.
Jag Är Inte Ensam, Jag Är Jag & Du Är Du & Vi Klarar Allt Oss.. Idag Var En Super Bra Dag I skolan, Jag Känner Att Jag Börjar Bli En Äkta Pluggis;) Jag Kan Om Jag Vill..Men Blev Lite Nere På EfterMiddagen, Jag Brukar Jobba Då Men Det Kan Jag Inte Göra Längre, Närvaro Kollarna Är För Hårda Så Jag Kan Inte Smita Iväg. . Paniken I Mina Ådror Gör Inte Heller Det Hela Lättare..

Jag Måste Ju Jobba För Att Kunna Överleva, Släpper Jag Mitt Jobb Har Jag Inget I framtiden.
Mitt Jobb Betyder Jätte Mycket För Mig, Det Är 7år Av Mitt Liv Som Går Till Spillo.
Men Varför Just Nu.. Ett År Kvar På Skolan & Detta Händer Nu.

Jag Orkar Inte Mer

Han Fyllde Min Kropp Åter Igen & Det Sprudlar I Mina Ådror Och Jag Mår Så Bra. Men Min Kropp Sitter Bara Här Helt Orklös & Slut. . .

Fredagen Den 17 September

Ännu En Perfekt Dag I skolan, Jag Planerade Det Sista I Till Mitt Projekt I Svenska B, Lektionen Gick Jätte Snabbt, Men Tiden Går Snabbt När Man Har Roligt.
Skolan Slutade Som Vanligt Vid 12 Som Vanligt På Fredagar..;)
Följde Nibbi & Frida Till Bussen Sen Väntade Jag På Att Han Som Gör Mitt Liv Värt Att Leva Skulle Komma Med Bussen, Sen Gick Vi Hem Till Störboet. Vi Rökte, Snackade En Massa Skit ,Planerade Kvällens InternatFest, Shoppade, Fixade Dricka, Gjorde Vid Oss. Han Gav Min Kropp Bränsle, Det Kändes Som Om Jag Hade Fjärilar I Mina Ådror Som Bara Ville Ut, Jag Var Lycklig Och Jag Svepte I Mig Den Ena Tequilan Efter Den Andre. Ja Livet Var På Topp.. Träffade Oxå Jessica Som Var På Besök, Helt Underligt Att Man Kan Sakna En Person Som Tog Så Mycket Plats;) Tihi. Så Vi Snackade En Hel Del. Det Har Ju Hänt En Massa Sen Hon Slutade.

Kvällen Bjöd På Allt Mellan Himmel & Jord;) Men Tillslut Gick Vi Hem. Vi Möttes Av En Kvinna Som Jag Inte Sett Så, På Väldigt Länge. Hela Hallen Var Upp & Ner Jag Ut Brast- Skulle Inte Du Städa? Här Ser Ju Värre Ut Än När Jag Gick.. Hon Morrade - Kolla Din Garderob...  Awww ,Jag Bara Älskar Dig. Hon Hade Gjort Iordning HELA Min Garderob Allt Låg Så Snyggt & Prydligt, Som Jag Sagt Att Jag Skulle Göra För Många Veckor Sedan;)

Sen Hade Vi Chill Innan Jon Blund Tog Oss I Sina Armar


Varför Ska Det Var Så Svårt Att falla In I Drömmarnas Land

15 Minuter Var Det Enda X Behövde För Att Få Mig Att Komma Tillbaka Till Verkligenheten. . . En Mjuk Kyss Sen Ett Snabbt Förväl Av Något Jag Verkligen Har Älskat & Hatat På Samma Gång. Men Varför Just Jag.. Kände Mig Riktigt Snygg För Första Gången På Länge. . Hela Min Kropp Var Fylld Av Något Jag Inte Minns Hur Det Kändes. Ville Verkligen Skrika Ut Över Hela Skolan Att Jag Mår Så J*vla Bra Trots Att Min Kropp Bara Vill Säga Godnatt.
Idag Var En Sådan Dag Där Vi Har Svenska B Från 9.00 - 15.30, Vi Gjorde En Massa Övningar Det Känns Som Om Jag Har Kommit In I Svenska B Tänket, Men Visst Mina Förföriska Ögonfransar Blinkar Lite Extra Detta Blocket. Dagen Innehöll En Massa Tröga Tankar, Hysteriska Skratt, Snusk Fantasier & Gemenskap. . Lektionerna Idag Var Helt Perfekta. Hur Kan Man Gå Från Att Vara En Bitter Homofobisk Gammal Tant Till En Fräck Hysteriskt Glad Xtacy Tant? Hmm Detta Är Frågan. Har Hon Fått LyckoPiller, Sex Eller Är Det Så Att Det Är Knark I Rosenrot;) Ja det Är Bara Att Njuta Av Varje Tillfälle Man Får Med Henne.. Helt Otroligt Men Sant;)

Dagen I skolan Svepte Snabbt Förbi Kände Mig Lite Ensam & Förvirrad Men Paulina & Ajax Kom Och Räddade Mig. Vi Gick En Kisserunda Så Jag Fick Prata Ut Allt Som Virvlade Runt Inom Mig. Sen Bar Det Väg Till Olofström För Att Rösta, Fick Ett Hett Tips Vid Båset Att Man Skulle Slicka Som Fan För Att Inte Det Skulle Kunna Bli Något Valfusk;) Inne På Bibiloteket Där Röstningen Var Hade Dem En Trubadur Som Spelade & Sjöng Så Jag Tog En Snabb Sväng Om Med Annika Där. . .Sen Blev Det Shopping At Maxi Willys;) Folk Tror Nog Inte Att Vi Är Kloka Men Det Bjuder Vi På ♥...

Sen Snabbt Hem För Man Vill Ju Inte Mista En Enda Sekund Med Min Lilla Prinsessa Men Hon Sov När Jag Kom Hem Men Hon Vaknade Efter En Stund Men Då Var Hon kinkig & Bara Morrade Åt Mig. . . Känns Tungt I Bröstet Men Jag Vet Att Hon Gillar Mig Mycket & Lite Innerst Inne. Ett Samtal Från En Pizza & Fotbolls Sugen Vän Kom Och Jag Gjorde Vid Mig Snabbt & Drog Ner Till Puben Som Gud Glömde Och Kollade På Fotboll, Chillade Med Grabbzen, Lärde Mig Att Fotboll Inte Bara Var En Massa Prickar Som Jagade En Boll Ute På En Gräsplan På Tv, Utan Det Handlar Om Riktiga Män, Öl & En Jävligt Nice Gemenskap.. Denna kväll Fick 3 Fotbollar Av 3 Möjliga;)

Sen Blev Det LillLördagsMys Med Amelie I Soffan Med Våra Liv I Knäna ♥

Han Kom, Han Fyllde Mig Rejält, Här Sitter Jag, Naken & Bloggar

Med Sömniga Ögon Sitter Jag Nu Här, I Hans Lägenhet I Knislinge Ensam Men Ändå Inte, Efter En Riktigt Informativ Skoldag, Följde Bengan Med Hem Så Jag Äntligen Kunde Fixa Hans Hår, Det Blev Super Nice. Bengan Begav Sig Stolt Till Sin Buss Han Var Jätte Nöjd Med Sin Nya Look, När Kvällen Började Mörkna Satt Jag, Louvisa & Amelie & Kollade På Idol. Sen Blev Det Mys I Soffan För Störbosarna Med Våra Liv I Knäna Mys Musik I Bakgrunden Och Lite Vuxen Dricka För Min Del.. Timmarna Gick & Älskade Mamma Sandra Fixade Till Min Blogg Lite. . Det Var Välbehövt Men Jag Är Ju Så Sjukt Petig När Det Gäller Designen På "MIN" Blogg, Jag Ser Den I Huvudet Men Kan Inte Riktigt Få Fram Det. Det Ska Helt Enkelt Bara Vara Så "JAG". Senare Vid Midnatt Så Skrev X:et Till Mig På Facebook Och Han Tyckte Att Han Förtjänade En Massage Av Mig. . . Visst Hämta Du Mig & Sen Kör Mig Till Skolan Så Kan Du Komma Nu. Kastade Ner Lite Viktiga Saker Som Jag Bara Måste Ha När Jag Vaknar Upp Som En NyKn*llad Hora;)
Han Kom På En Kvart Så Det Blev Inte Riktigt Som Jag Hade Tänkt Så Han Fick Vänta. Vi Pratade Om Allt Mellan Himmel & Jord, Drack Lite Vin, Lyssnade På Mysiga Gamla Låtar, HelKroppsMassage, Barn Olja & Tända Ljus...Känslorna Rusade Genom Mina Ådror & Varje Liten Smekning Ville Jag Bara Skrika Ut, Jag Vill Ju Inte Detta
Men Vad F*n Håller Jag På Med Ett X Är Alltid Ett X..

Hellre Naken Än Ett Påklistrat Yttre. . .

Alla Minns Vi Min & Sandras J*vla Hosta, Som Vi Hade Hur Länge Som Helst Förra Hösten..Den Är Tillbaka, Jag Hostar Så Mycket Så Jag Nästar Spyr Men Den Går Över Det Har Den Gjort Förr *Asg* En Riktig Förkylning Har Drabbat Mig Som Vanligt När Jag Börjar Höstterminen Här På Jämshög, Alla Många Olika Bacillusker Blandas & Delas Ut.. Men Jag Är Trött På Detta Nu, Jag Går Till Och Med I Slappe Kläder & Är Osminkad, Men Jag Är I Allafall I Skolan & Smittar Ner Alla För Att Inte Få För Hög Frånvaro;).

Jag Var Jätte Trött På Kvällen Så Jag Somnade Tidigt Men Helt Plötsligt Flyger Jag Upp Från Min Säng & Säger -Amelie Lyssna På Det Här..

Det Var Så Här Att Jag Hade Köpt Ett Hus & Hade Min Famlij & Några Vänner På Besök Helt Plötsligt Försvinner Mamma Så Jag Ber Alla Gå Hem, För Att Jag Verkligen Var Trött.. Jag Försvinner I Väg För Att Hämta Något Jag Inte Riktigt Minns, När Jag Väl Kommer Hem Igen Så Är Hela Huset Fullt Med Folk, Alla Mina Vänner & Bekanta Från Förr & Nu Är Samlade & Alla Är JulKlädda & Festar Loss. Jag Får Panik & Försöker Säga Till Alla Att De Får Gå Hem, Jag Är Verkligen För Trött För Detta, Men Ingen Lyssnade, De Sa Bara Att Denna Festen Har Vi Bestämt & Planerat För Jätte Länge Sedan.. Jag Hittar Fortfarande Inte Mamma Så Jag Försvinner Iväg För Att Letar Efter Henne Och Kommer Till Ett Jätte Stort VaruHus I Glas Men Rulltrappor Som Gick I Vågor.. Jag Följer Den Ena Rulltrappan Efter Den Andra, Jag Får Syn På Mamma På Andra Sidan Den Tjocka Glas Väggen Men Hon Kan Inte Höra Mig.. Jag Springer Längs Rulltrapporna För Att Komma Över På Hennes Sida..Men Ingen Genomfart Så Långt Ögat Kan Nå.. Helt Plötsligt Kommer Det Fram En Tjej Som Får Mig Att Stanna, Hon Drar Ut Snöret Från Min LuvTröja, Jag Blir Helt Paff, Jag Knuffar Bort Henne & Fortsätter Att Springa.
Helt Plötsligt Slutar Glasväggen & Jag Springer Bort Till Mamma. Där Står Hon, Med Silicon Bröst, Jätte UppSpacklad, I Det Senaste Modet, Hon Tittar På Mig Å Fnyser Bitchigt Och Jag Skriker Mamma Det Är Ju Jag..

Hmm Vilken Dröm. . .Har Jag Hemlängtan? Jag Saknar Nog Min Älskade Mamma Mer Än Vad Jag Försöker Tro. . Hon Betyder Allt För Mig, Utan Henne Skulle Jag Inte Vara Så J'vla Bäst Som Jag Är Idag.. Mamma Du Gör Mig Hel♥



Ta Ta Ta Ta Tabletten Ta Tabletten

Back In School. . .


RSS 2.0