Blott Ett Enda Litet Sms, En Fadersgestalt Fick Mina Tankar Att Bubbla Inom Mig. . .


Duger Jag Bara När Han Behöver Hjälp Eller Mår Dåligt?
 
Varför Ska Jag Ha En Pappa När Jag Har Mamma?


Förändringarnas Oktober. . .

Det Händer För Mycket I Mitt Liv Just Nu...Så Jag Hinner Tyvärr Inte Blogga Just Nu, Men Det Kommer Igång Snart Det Lovar Jag;) Har En Massa Tankar & Texter Inom Mig Som Måste Komma Ut. . .♥

Den Nakna Sanningen. . .

Jag Skrek Men Du Hörde Aldrig Riktigt Vad Jag Sa. Jag Såg In I Dina Ögon, Men Du Såg Nog Aldrig Riktigt Vem Jag Var & Jag Sa Det Här Är Hur Jag Är. Jag Kommer Alltid Att Vara Så Här, Så Kom & Ta Mig Eller Låt Bli. För Sån Här Är Jag & Det Vill Jag Förbli. . .



De Pratar Om Hur Han Är, Men Jag Måste Själv Få Se, Ibland Är Han Inte Sann, Väldigt Mycket Man. . .


Du Kommer Älska Han, Som Jag Älskar Han, Mamma Han Är Underbar ♥

Imorgon Ska Jag Berätta Allting Om Han. Nej Tack, Men Nej. Allt Är Bra Lurar Mig Länge Ej, Åhh Nej Inte Mig Ta Dina Löften,Ge Dem Till "En Riktig" Tjej. Så Nej Tack Men Nej ,Aldrig Mer Med En Sådan Som Dig.
Min Redovisning Av Mina Ballader Gick Skit Bra Trots Att Jag Blott Trodde Jag Skulle Dö;) Efter Min Redovisning, Så Virvalde En Salig Blandning Av Tankar & Känslor Runt. Det Slog Mig Att Jag Har Blottat Hela Min Inre Själ På Redovisningen, Visst Jag Är Väldigt Öppen Annars Men Inte Alls På Detta Sättet Som Jag Är Nu. . .

Massa Känslor Likt Ett Stormande Hav

Jag Borde Sova Men Här Sitter Jag, Fylld Av Tankar Om Livet & Framtiden. Samtidigt Som Han Fortfarande Pulserar Runt Inuti Min Kropp. Trots Att Jag Är Värd Så Mycket Mer, Men Finns Det Verkligen Något Bättre?. Ja Jag Vet Inte Känslorna Är För Många. Det Händer För Mycket I Mitt Liv Nu Så Jag Vet Inte Vart Jag Ska Börja. Jag Får Kanske Säga Upp Mig Från Mitt Jobb För Att Jag Inte Kan Jobba Eftermiddagar Längre För Att Närvaron I Skolan Kommer I Kläm. Min Älskade Stör Bo Ska Flytta, Så Jag Söker Ny Lägenhet. Jag Har Ett KärleksRus I Kroppen Som Inte Vill Gå Ur & Det Gör Mig Galen. Det Är En Laglig Men Förbjuden Kärlek. Men Så Har Mitt Liv Alltid Varit, Jag Vill Ha Någon Jag Inte Kan Få. En Oväntad Trötthet Har Lagt Sig Över Hela Min Kropp Och Orklösheten Har Drabbat Vår Lägenhet & Skolan. Men Det Går Väl Över Man Kan Inte Vara Perfekt Hela Tiden. Jag Vet Att Allt Löser Sig, Det Gör Det Alltid;) Men Vad Fan Gör Man Under Tiden? Gömmer Sig? Håller Jag På Att Tappa Greppet Om Mitt Liv. . .



En Riktig Man Blott Så Nära Men Ändå Inte. . .

Blott Efter En Lång Färd I Den Mörkfärgade Springaren Såg Jag Ljuset, Parkens Inre Själ, likt En Oändlighet Av Liv. Där Skulle Han Tydligen Befinna Sig, Riddaren I Mitt Liv, Mina Ögon Blott Bara Andra Såg. Mina Fingrar Smekte Sakta Iväg Ett Oskyldigt Lite Medelande, Han Fanns Väl Där. Likt En Förtrollad Riddare Gled Han In Med Ett Leende På Läpparna Som Bara Han Kan, Min Kropp Fylldes Av En Känsla Likt En Underbar Men Förbjuden Kärlek. Blickarna Söktes Till Varandra, Sakta Föll Jag In I Hans Famn, Om Blott Tiden Kunde Stå Stilla. Tryggheten Pulserade I Mina Ådror ,Känslan Av Denna Riddare Gav Mig Kraft, Sakta Släppte Jag Taget. Han Bara Log, Glödande Toner Likt Min Barndom Fyllde Hela Rummet Av Det Han Brinner Mest För, Han Är Bara Så ♥. .De Vilda Tonerna Förvandlades Till Erotik I Mina Öron, Likt Ett Eko Försvann sakta De Magiska Tonerna. Min Kropp Behövde Mer, Min Kropp Fylldes Blott Med En Klar Vätska, Fjärilarna Svävade Runt Inuti Mig, Jag Är Hos Honom, Jag Kan Vara Mig Själv & Jag Mår Som Det Magiska Väsen Jag Förtjänar Att Vara. Glödande Toner Följde Blott Vår Väg, Intima Samtal Förhöjde Den Sensuella Stämmingen. Doften Av Honom & De Levande Ljusen Gjorde Mig Galen. Innerst Inne Ville Jag Bara Känna Hans Nakna Kropp Mot Min, Likt Två Själar Som Omfamnar Gryningen. En Kraftig Rök Förvandlade Allt Till Syndens Gaskammare. Hans Rökfyllda Andetag Mot Min Kropp Kändes Som En Evighet, Hans Kroppspråk Likt En Tigers Lekande Med Sitt Byte Gjorde Mig Svag. Om Jag Blott Kunde Läsa Hans Tankar. . .

RSS 2.0