. . .

Du Kan Ha Sett Mig I Helgen & Nu Kommer Allt Tillbaks, Jag Kan Gråta Mitt På Gatan, Men Ni Glömmer Aldrig Bort Var Jag Har Gjort, Jag Får Passa Mig Som Satan, För Ni Glömmer Aldrig Bort Var Jag Bor, Lampan Släktes I Min Själ När Du Stängde Din Dörr. . . Jag Glömmer Inte Bort Vad Jag Gjort . . .

En Riktig Party Horas Nakna Sanning. . .

Vaknade Helt Panikslagen. Drömmen Jag Hade Inatt Var Fruktansvärd, Helt Deppig Idag. Den Handlade Om En Underbar Kille Som Var Helt Perfekt, Vår Kärlek Var Så Stark , Mina Vänner Brydde Sig Inte Om Mig Längre Men Jag Hade Min Kärlek, Vi Levde I En Magisk Bubbla Jag & Han, Mer Behövde Jag Inte. Mina Vänner Gick Bara Förbi Oss När Vi Sågs Ute, Som Om Jag Inte Längre Fanns, Jag Kommer Inte Ihåg Vad Han Hette, Men Hans Helt Magiska Ansikte Sitter Fortfarande Kvar På Min Näthinna & Jag Ska Finna Honom Om Det Är Det Sista Jag Gör. Undra Om Jag Känner Mig Ensam Eftersom  Jag Drömmer Om Sånt, Jag Vet Inte Riktigt Vad Som Hände Mellan Oss Men Han Bara Försvann & Då Vaknade Jag Helt Ensam & Tårarna Bara Rann Från Mina Kinder, Mår Inte Alls Bra Idag, Jag Måste Rannsaka Mitt Inre & Bli Hel. Men Orkar Jag Detta, Jag Har Så Mycket MÅSTEN!!!

Min Helg Har Varit Helt Underbar, Har Varit På 2 Riktigt Bra Halloween Fester;) Har Betett Mig Som Ett Svin Men Jag Hade Riktigt Kul, Men Är Detta Verkligen Mitt Rätta Jag, Jag Har Så Mycket Jag Skulle Vilja Prata Om & Folk Som Jag Har Sårat, Alla Hundra Jag Hånglat Med, Bråkat Med, Spillt På & Bara Varit Allmänt Packad, Ångesten & Ensamheten Kommer Lagom Idag, Ny Vecka & Nya Möjligheten Eller Hur. Har Aldrig Ångest Men Denna Helgen Satte Sitt Pris. . .

Jag Vet Inte Var Jag Ska Börja. . . Men Så Länge Jag Hade Kul Är Det Väl Okey, Eller??? 
Fan Får Man Verkligen Bete Sig Som Mig . .


So Long Suckers ♥

Snart 4 Månader Helt Utan Dig Virvlandes I Mina Ådror . . .

Du Var Allt Jag Nånsin Önskade, Du Var Allt Jag Nånsin Drömt, Du Var Den Som Fick Mig Minnas Alla Drömmar Jag Har Glömt. Du Var Den Som Fick Mig Hoppas, Du Var Den Som Fick Mig Le, All Min Kärlek Fick Du Bära Hela Livet Ville Jag Ge. För Du Var Där När Ingen Såg Mig, Du Var Där När Stormen Yrde, Du Var Där När Natten skrämmde
Du Var där När Dagen gryde & Jag Ville Alltid Ha Dig Nära Närsom Åren Läggs Till År & Att Livet Vill Oss Lära
Är Att Framtiden Är Vår. Närsom Klockorna Har Stannat & Tiden Tycks Stå Still & Man Inte Vågade Säga Det Man Längst I Hjärtat Ville, Då Ska Vi Ta Varandras Händer, Då Ska Vi Minnas Denna Dag & Förstå Vad Som Än Hände Är Det Alltid Du & Jag. .


Ja All Min Kärlek Får Du Bära & Hela Livet Vill Jag Ge Dig ♥


Sperma Shot . . .

Sväljer Du Sperman När Killen Sprutar Eller Spottar Du Ut Den? Sperma Smakar Härligt Om Det Kommer Från Rätt Kille, Om Man Tycker Väldigt Mycket Om Honom ♥

Vad Var Det Du Hette Nu Igen ? . . .

Jag Träffade En Kille På Krogen Igår, Igen? Jag Tror Att Han Var Känd På Något Sätt, Vi Åkte Hem & Körde Hardcore, Ångande Sex Som Kändes Helt Rätt, Han Låter Fantastisk?, Det Var Han, Ska Ni Ses Igen?, Skulle Inte Tro Det, Vad Var Det Som Hände?, Jag Sa Något Dumt, Vad Var Det? Vad Var Det?, Vad Var Det Du Sa?, Vad Var Det Du Hette Nu Igen?, Är Du Säker På Det Nu Min Vän?,Du Gör Mig Så Upphetsad Men, Vad Var Det Du Hette Nu Igen ??

Jag Ska Göra Dig Lycklig Älskling. . .

Kvällen Vi Träffades Visste Jag Att Jag Behövde Dig Så & Om Jag Fick Chansen Skulle Jag Aldrig Låta Dig Gå. Så Kommer Du Inte Att Älska Mig ?. Jag Ska Göra Dig Så Stolt Över Mig, Jag Ska Göra Dig Lycklig Älskling,Bara Vänta & Se. För Varje Kyss Du Ger Mig Ska Jag Ge Dig Tre. Sedan Den Dagen Jag Såg Dig, Har Jag Väntat På Dig. Du Vet Att Jag Kommer Att Älska Dig I All Evighet. Bli Min Lilla Älskling, Säg Att Du Kommer Bli Min, Var Är Min Älskling Nu. Så Kom Igen Snälla Bli Min Älskling. . .♥



RSS 2.0