Ännu En Vecka Har Passerat I Mitt Liv. . .

Allt Börjar Där Förra Inlägget Slutade;) MysBakisSöndag Med Min Störbo Amelie, Sandy, TH, Lucas ,Philip & Lille Zin..Hade En Helt Underbar Söndag Ute I Solen. Jag & Amelie Drack Tequila Till Frukost & Begav Oss Till Internatet Där vi Skulle Äta Bakis Frukost Ute I Det Gröna;) Men Det Blev En Hel Dag Ute På Massa Filtar I Den Underbara Solen, Med Vin, Öl, Kaffe & HemBakade Kakor Som Vi Snabb Köpte På Ica, Tihi.. Det Blev En Dag Full Med Flum, Massa Skit Snack, Yatzy, Ett Korsord Som Jag & Th Gjorde Om Och Gjorde Egna Rutor Ett Blondin Korsord Al´a IQ Badboll;)Som Handlade Om Djuriska Lustar, Sex, Sex & Åter Sex...Helt Hysteriskt Kul. . .
Livet Leker Igen... Älskar Mina Vänner & Den Underbara Solen♥

Måndag - Fredag: Massa Mys Med StörBo & Min Lilla Prinsessa...På FredagsKvällen Så Blev Det Riktigt FredagsMys Med "Så Ska Det Låta" Det Helt Magiskt Och Vi Somnade Alla Helt Utslagna. . . Det Känns Som Om Jag Fått Min Egna Lilla Mini Familj.. Och Jag Är En Såååå Sjukt Bra MAPPA;) 



Så Var Det Dags För Årets Öppethus På "Jämshögs Folkhögskola... Blev Sååå Bra... Jag Var Sjukt Snygg & Perfekt För Att Visa Vad Jag & Våra Utbildningar Har Att Erbjuda.. Som Guide Var Jag Helt Underbart Bra.. Blev Lite Rädd För Mig Själv Ibland.. Tihi.. Det Var en Underbar Dag, Vi Hade "Tur Med Vädret" Det Var Inte Så Fint Väder Som Alla Hade Hoppats Men Det Var Bra För Då Var Alla Deltagare Tvugna Till Att Vara InomHus;)
Massa ÖverTrötta Skratt Förgyllde Hela Dagen.. StörBoFöräldrarna Var Oxå Där Dem Skulle Hämta Min Lilla Prinsessa För Att Jag,Amelie,Hampus,Philip & Linda Skulle På 30årsFest / Stamp.. Väl Hemma I Lägenheten Och Vi Planerar Hur Kvällen Kommer Att Gå Till...Idag Var Oxå Touch A Penis Day, Hann Inte Ta På Så Många ;( Ha Ha
Men Så Somnar Jag…Å Då Drömmer Jag…Å Då Gråter Jag… Å Då Längtar Jag…Finns Det Nå´n För Nå´n Som Jag?

Så Här Sitter Jag Uppå Mitt Glasberg Vill Ej Komma Ner, Jag Har Ankrat Mig Med Kättingar, Jag Sitter Vad Än Sker
Å Aldrig Mer… Jag Utav "Tomhet" ger

Väl Hemma Utan Fest Utan Vänner I En Kall EnsamLägenhet Så Somnar Jag. . .

Så Vaknar Jag Upp & Det Är Söndag Och Dags För Jobb.. Helt Slut Efter Jobbet Beger Mig Hem Och Upptäcker Att Jag Låst Mig Ute & Mina Nycklar Ligger I Min Jacka Som Hänger Så Fint I Min Hall... Men Min Faborit Lisa "Grannen" Var Hemma Så Vi Tog Ett Bloss Och Snacka Lite Skit Innan Hon Skulle Åka Till Sin "Date" Jag Visste Att Mamma Jobbade & Hade Extra Nyckeln Där.Som Tur Var,Hade Freddi Lånat Mammas Bil Så Han Kom & Öppnade För Mig Så Jag Kunde Snabbt Packa Ihop Lite Nytt Och Bege Mig Till Bussen,Till Jämshög, Till Min Älskade StörBoFamilj..
SöndagsMys Sen Somnade vi;)

Så Vaknar Jag Upp & Det Är Måndag, Inget Smink, Inget Stress, Bara MysMorgon Med Frukost, En Snäll Och Duktig Liten Prinsessa.. Som Kom I Tid Till Dagis För Första Gången I Sitt Liv.. Ha Ha
Min Dag Var Helt Underbart Bra Jag Mådde Sååå Bra.. Skrattade Igenom Hela Dagen...Jag Bestämde Att Vi skulle Ha Picknick Ute I Det Vackra VårVädret Så Vi Gav Oss I Väg I Den Vita Springaren Mot Internatet & Allt Vad Det Innebär.. Min Lilla Prinsessa Väcker BarnaSinnet I Mig;) Vi Hade SkrikTävlig,Gjorde Kullerbytter, Skrev & Vrålade Sånger Hittade På Massa Mycket Nya Lekar, Som Att Alla Skulle Vara Olika SparGrisar Nicole Var HelloKitty SparGris Och Jag Var My Little Pony SparGris Men Det Var Inte Så Kul För Man Fick Bara Sitta & Gapa & Vänta På Att Någon Skulle Lägga Pengar I Ens Mun.. Så Jag Började Berätta. . .

Det Var En Gång En Liten Vacker Liten Prinsessa Som Levde I En Förtrollande Värld. Med Sin Mamma Och Mig..
En Dag så Låste Jag In Mamman Längst Upp I Ett Av Mina Torn. Och Jag Förvandlades Helt plötsligt Till En Svart Drake Som Höll Henne Fånge Där. Mamman Fick Sitta Där Tills Allt Hennes Hår Hade Växt Ut Så Att Hennes Prins Kunde Klättra Upp Och Rädda Henne. När Den Dagen Äntligen Kom Då Mammans Hår Hade Blivit En Lång Vacker Fläta ,Så Kom Prinsen Och Han Började Klättra, Han Klättrade & Klättrade allt för Att komma Sin Käraste Nära, När Han Nästan Var Framme Hos Mamman Då Kom Jag flygandes På Min Förtollande Svarta Riddare Och Klippte Av Mamman Sin Fläta.. För Mamma Ska Inte Ha En Sådan Pojke Som Drar Henne I Håret För Det Gör Ju Ont..


Ännu Ett PåskLov Har Passerat Förbi I Mitt Liv. . .

Detta Lov Har Varit Hmm Kort.. Sovit Bort Mesta Delen av Det Har Aldrig Varit Så Slut I Hela MItt Liv... Fattar Ingenting Men Nu Är Det På Topp Igen...Min Mamma Ringde Mig På Eftermiddagen & Undrade Vad Jag Gjorde & Som Vanligt Nästan Varje Dag Detta Lov Och Jag Svarade Jag Har Precis Vaknat Men Är FortFarande Trött, Men Jag Kommer Bortom Dig Sen Ska Bara Röka & Klä På Mig... Visst Jag Rökte En Cigarett & Försvann Sedan In I Drömmarnas Land, Helt Plötsligt Vaknade Jag Till Av Ett Skrikande Oljud Som För tillfället Är Min Ringsignal Jag Svarade Med Ett Ryck, Det Var Mamma Igen Hon Undrade Vart Jag Tagit Vägen, Jag Skulle Ju Bara Röka m.m ,Sen Komma Bort & Det Är 3 Timmars sen Va?? Jag Har Ju Precis Vaknat Igen.. Var Ändå Mycket Hemma Hos Mamma Under Lovet Men Jag SOV eller VILADE mest & Det Fick Jag Höra Ett Ex Antal Gånger, Orkar Du Verkligen Röka, Byta Kanal På Tvn, Gå På Toa "DU ÄR JU SÅ TRÖTT" HaHa..Sååå Skönt Att Det Gick Över.

Efter Min Trötthets Period Så Var Det Onsdag. Värsta Morgonen Ever Skulle Upp Tidigt & Sminka Mig Å Så Men Vaknade Med En Fruktansvärd Inflamation I Tandköttet Runt "Min Älskade Visdomstand" Som Har Vuxit Lite När Den Själv Vill Sen Jag Fyllde 15år Men Men Var Bara Att Bita Ihop . . . Möte På Jobbet Äntligen Fick Vi Våra Sommar Scheman, Jobbade Torsdag & Fredag. På Lördagen Blev Det Shopping Med Mamma På Eko, En Runda Till Jobbet För Att Hämta Lite Gammalt Skit Som Skulle Bort. "Hon Brukar Ångra Sig" Man Får Ta Vara På Chansen.. Kände Mig Jätte Stressad Som Alltid När Jag Planerar Något... Vi Hälsade På Min Bror & Hans Flickvän I Hennes Hus I Färlöv, Sjukt Mysigt Planerat & Så Typiskt Jag, Så Snyggt & Stilrent, det kan bli Helt Perfekt Om Man Lägger Ner Lite Tid & Pengar På Det.. Sen Begav Vi Oss Hem Så Jag Kunde Göra Vid Mig & Packa En Massa. För Att Sedan Återförenas Med Min STÖRbo Amelie Lite Senare På Kvällen. Hon skulle Plocka Upp Mig När Hon Lämnat Vår Lilla Prinsessa..


Väl Hemma I Jämshög Så Började Vi Göra Vid Oss På Vårt Egna Lilla Vis,;) Snabbt & Lätt För Att Vi Inte Ska Behöva Stressa Senare. . Som Alltid Hamnar Vi På Var Sin Sida Av Soffan Med Våra LaptopZ & Lanar Inne På Våra Olika Comunities & Bloggande, Hög Musik Virvlar Runt I Hela Lägenheten, Vinet,Tequilan & Groggarna Flödar & Vi Fixar Till Oss Lite Då & Lite Då. Vi Har Ju "Alltid" Gott Om Tid, Vi Har Ju 3 Timmar På Oss Innan Vi Blir Hämtade. Pliiiiiiing!! Pliiiiiiiiig!! -Va Är Det Redan Han? HÄr Sitter Vi Med Ett Perfekt PartyMood Men Hur Fan Ser Vi Ut. Vår Chaffiz Satte Sig I Fotöljen Och väntade På Att Vi skulle Köra, Det Går Snabbt Detta Sa Vi, Bara en Kvart & Då Var Klockan Redan Lite Över Elva Vi Skulle Köra Senast Halv... Men Det Hinner Vi ,Bara En Cigg Till, Bara Den Här Låten Oxå & Så Bara Den här Oxå Sen Kör Vi Lovar... Och Så Blev Det
INTE  ,Lite Mer Än 1 Timme & 45 Minuter Senare Ramlar Vi In På ClubMingel I Karlshamn.. Och Har En Helt Perfekt Timme Där Inne Med Massa Dans & Drinkar Så Var Det Slut.. Vår Söta Chaffiz Satt I Bilen & Väntande På Oss För Det Var Inte Lönt Att Köra Hem För Han Skulle Hämta Oss Oxå.. Vi Älskar Dig, Du Kommer Alltid Ha En Speciell Plats I Mitt Hjärta;)

Tack För Att Ni Finns & En Helt Underbar Party Kväll I April..

Tyvärr Blev Alla Bilder Fylle Skadade Så Jag Får Se Om Det Går Att Rädda Någon Bild;)

PuSs I Ljumsken


Äta & Shoppa Bör Jag, Men Vad Prioriterar Jag. . .






Fan Jag Är Kär I Livet...Vädret.. Känslorna. Mig Själv..
I Torsdags Den 8:e April Blev Det Mys Med Grannen.. Jag Fuskade Mitt Smala Liv & Åt En Pizza...Men Det Tar Jag Igen En Annan Dag..I Fredags Blev Det Till Att Jobba Halva Dagen, Sen Shoppade Jag Lite Till & klackade Om Några Av Alla Mina Skor
Behövdes Verkligen Innan Min Älskade Mamma Kastar Dem När Hon Smyger Hit Och Gulligt Städar Min Lägenhet I Hemlighet.. Bilder Kommer sen.. Puss I Ljumsken...




Underbart Varma Solstrålar, Nya Skor & Tandvärk al´a Helvete...

Idag började dagen men att jag missade tåget, så jag fick ta bussen till jobbet och möta upp henne på konsensus men det löste sig.. Fick hoppa in på drama lektionen och leka en gamal gubbe vid namn erik... sjukt rolig föreställning kommer det att bli..
sen bar det hem till Ankie och fixa lite i hennes sovrum som vi håller på att modernisera och piffa till..Kommer att bli skit snyggt "om jag får det som jag vill" ha ha ...
Efter jobbet så blev det till skomakaren och laga 2par skor till.. (30min för omklackning av två stilettos) testade stålklack denna gången.. "porrigt värre" och lite små shoppning typ ett pare nya skor, smycken & cigaretter....
Väl hemma hos mamma så höll grannen på att gräva upp sin häck så jag fråga om jag kunde få några buskar.. och det fick jag... Så efter en runda till Sölvesborg med Freddi & Gabbe för att hämta Mamma från jobbet...Så skrek jag lite och pekade vart dem skulle vara någonstans Grabbarna slet som djur.. ha ha men bra blev det Fick Hjälpa till lite ändå trots att "F" fick ett flak öl som tack men vill ju ha det på sitt sätt så jag krattade och stampade jord med mina nya stålklackar på 11cm.. tihi.. sjukt kul..
Efter det så var det så blev det Fredagsmys
 med Grönsaker&Dipp, Så ska det låta & Solsidan mmm.

En mysig & givande dag men visdomstanden har börjar värka igen... inflamation i tandköttet.. men det är inget Tandläkaren kan göra något åt.. inte ens alvedon eller paracetamol hjälper mig nu...
Ja ja så är det, man kan aldrig få ha det helt perfekt...
Imorgon blir det Shoppning på eko med mamma..

Sen Blir det Påsklovets första fest... Ska äntligen återförenas med min störbo Amelie... så vi får se vad som händer.. syns i dimman..

Puss På Kinden...





April Infekterar Mig Med Kärlekens Bacill...

Alla pigga, glada fåglar sjunger kvitt, kvitt, kvitt
Alla västanvindar leker glatt tafatt
Alla sippor målar ängarna i vitt, vitt, vitt
Alla flickor provar ut sin nya hatt
Alla pojkar gläds att yllestrumpan
Av stumpan byts mot ljus nylon

April, det gör ingenting att vintern varit svår
April, när du nu till sist slår ut ditt blonda hår

En vår är här igen och jag är kär igen
En vår, det är nog så
Att det är den jag väntat på

April, infekterar mig med kärlekens bacill
April, dumma sillar kan du lura vart du vill

Du du du du du du du du...
Du du du du du du du du...

En vår är här igen och jag är kär igen
En vår, det är nog så
Att det är den jag väntat på

April, det gör ingenting att vintern varit svår
April, när du nu till sist slår ut ditt blonda hår

April, infekterar mig med kärlekens bacill
April, dumma sillar kan du lura vart du vill

Tra la la la la la la la... mmm...

RSS 2.0