Hellre Naken Än Ett Påklistrat Yttre. . .

Alla Minns Vi Min & Sandras J*vla Hosta, Som Vi Hade Hur Länge Som Helst Förra Hösten..Den Är Tillbaka, Jag Hostar Så Mycket Så Jag Nästar Spyr Men Den Går Över Det Har Den Gjort Förr *Asg* En Riktig Förkylning Har Drabbat Mig Som Vanligt När Jag Börjar Höstterminen Här På Jämshög, Alla Många Olika Bacillusker Blandas & Delas Ut.. Men Jag Är Trött På Detta Nu, Jag Går Till Och Med I Slappe Kläder & Är Osminkad, Men Jag Är I Allafall I Skolan & Smittar Ner Alla För Att Inte Få För Hög Frånvaro;).

Jag Var Jätte Trött På Kvällen Så Jag Somnade Tidigt Men Helt Plötsligt Flyger Jag Upp Från Min Säng & Säger -Amelie Lyssna På Det Här..

Det Var Så Här Att Jag Hade Köpt Ett Hus & Hade Min Famlij & Några Vänner På Besök Helt Plötsligt Försvinner Mamma Så Jag Ber Alla Gå Hem, För Att Jag Verkligen Var Trött.. Jag Försvinner I Väg För Att Hämta Något Jag Inte Riktigt Minns, När Jag Väl Kommer Hem Igen Så Är Hela Huset Fullt Med Folk, Alla Mina Vänner & Bekanta Från Förr & Nu Är Samlade & Alla Är JulKlädda & Festar Loss. Jag Får Panik & Försöker Säga Till Alla Att De Får Gå Hem, Jag Är Verkligen För Trött För Detta, Men Ingen Lyssnade, De Sa Bara Att Denna Festen Har Vi Bestämt & Planerat För Jätte Länge Sedan.. Jag Hittar Fortfarande Inte Mamma Så Jag Försvinner Iväg För Att Letar Efter Henne Och Kommer Till Ett Jätte Stort VaruHus I Glas Men Rulltrappor Som Gick I Vågor.. Jag Följer Den Ena Rulltrappan Efter Den Andra, Jag Får Syn På Mamma På Andra Sidan Den Tjocka Glas Väggen Men Hon Kan Inte Höra Mig.. Jag Springer Längs Rulltrapporna För Att Komma Över På Hennes Sida..Men Ingen Genomfart Så Långt Ögat Kan Nå.. Helt Plötsligt Kommer Det Fram En Tjej Som Får Mig Att Stanna, Hon Drar Ut Snöret Från Min LuvTröja, Jag Blir Helt Paff, Jag Knuffar Bort Henne & Fortsätter Att Springa.
Helt Plötsligt Slutar Glasväggen & Jag Springer Bort Till Mamma. Där Står Hon, Med Silicon Bröst, Jätte UppSpacklad, I Det Senaste Modet, Hon Tittar På Mig Å Fnyser Bitchigt Och Jag Skriker Mamma Det Är Ju Jag..

Hmm Vilken Dröm. . .Har Jag Hemlängtan? Jag Saknar Nog Min Älskade Mamma Mer Än Vad Jag Försöker Tro. . Hon Betyder Allt För Mig, Utan Henne Skulle Jag Inte Vara Så J'vla Bäst Som Jag Är Idag.. Mamma Du Gör Mig Hel♥



Kommentarer
Postat av: mamma

fan va ja blev rörd,de kom tårar i ögonen, tack själv föratt du e du;)

2010-09-23 @ 21:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0